O nas

Avtobusni prevozi Mrgole d.o.o.

Smo družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1994. Naša osnovna dejavnost je opravljanje rednih linijskih prevozov, posebnih linijskih prevozov in občasnih turističnih prevozov v Sloveniji in tujini.

Od leta 2016 ponujamo pod sloganom »Rojeni za potovanja« tudi organizacijo izletov in potovanj za zaključene skupine (šole, društva, sindikati,…) in posameznike.

Naše prednosti

  • odličen kolektiv in izkušeni vozniki
  • fleksibilnost
  • moderen in vzdrževan vozni park
  • tradicija in dolgoletne izkušnje
Avtobusni linijski prevozi
Avtobusni linijski prevozi

25 let tradicije

V marcu 2019 smo praznovali 25 letnico našega podjetja! V tem času se je nabralo veliko lepih spominov in doživetij, naši avtobusi pa so skupno opravili že preko 4 milijone kilometrov!

Zaposleni

Družinsko podjetje

Leta 2012 se je podjetje Avtobusni prevozi Jožef Mrgole s.p. preoblikovalo v podjetje Avtobusni prevozi Mrgole d.o.o., delovanje pa smo v večji meri prevzeli dva sinova in hči. Poleg nas imamo trenutno zaposlene še štiri voznike, ki si jih z veseljem štejemo že skoraj kot družinske člane. Dodatno fleksibilnost nam omogoča pomoč očeta in zunanjih sodelavcev, ki priskočijo na pomoč ob povečanem obsegu dela. 

Izkušnje

Lokalni izlet do Bleda, tedensko potovanje na jug Italije. Morda na slovensko obalo ali raje Francija in Španija? Lahko pa tudi do Istanbula, Škotske, Irske ali še kam. Nobena pot ni neznanka za naše izkušene voznike.

Veselje do našega poklica

Menimo, da je naša največja prednost kvaliteta storitev in veselje, s katerim opravljamo svoje delo. Zavedamo se, da ljudje potujejo, da se sprostijo, pozabijo na svoje težave in doživijo nekaj posebnega. Naši vozniki so vam celoten čas potovanja na voljo in vam z veseljem pomagajo.

Avtobusni linijski prevozi
Avtobusni linijski prevozi
Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.