Turistični prevozi Najem avtobusa, minibusa ter kombija

Do vaših pustolovščin varno in zanesljivo s prevozi Mrgole

Turistični avtobusi primerni za prevoze po Sloveniji in tujini. Na voljo vam ponujamo udoben in moderen kombi s 8 potniškimi sedeži, tri mini-buse s 12, 19 ali 29 potniškimi sedeži in pet turističnih avtobusov s 49 do 59 sedežnimi mesti in vso potrebno opremo za udobno vožnjo.

Usposobljeni in urejeni vozniki z veseljem skrbimo za varno in udobno vožnjo ter prijetno počutje potnikov.

Z najemom kombija, minibusa ali kombija vam ponujamo:

 • prevoze na potovanja in izlete po Sloveniji in tujini,
 • prevoze otrok na ekskurzije, prireditve, športne in kulturne dogodke,
 • prevoze športnikov na tekmovanja,
 • prevoze gledaliških in glasbenih skupin na gostovanja,
 • transferje do letališč, pristanišč, avtobusnih in železniških postaj,
 • transferje na športne prireditve, poslovna in družabna srečanja, sejme.

 

 

Prejmite informativni izračun najema naših vozil

Obdelava podatkov*

pripravljeni na vsako pot

Najem avtobusa s šoferjem

Recept za dober izlet in udobno potovanje je odličen šofer in udoben turistični avtobus. Pri nas ponujamo oboje! Ne glede na to ali potrebujete krajši prevoz na letališče, koncert, prireditev ali pa načrtujete daljše potovanje po Sloveniji, Evropi ali pa tudi izven nje. 25 let izkušenj, ekipa dobrih voznikov in kvaliteten vozni park so naše prednosti, ki vam zagotovijo udobno potovanje.

Dokaz naše kvalitete so tudi naše zveste stranke s katerimi smo v preteklih 25 letih sodelovali in še vedno sodelujemo.

V naše storitve zaupajo:

Najem avtobusa s šoferjem
Najem avtobusa z voznikom

Imam vse kar imajo veliki

Najem Minibusa s šoferjem

Za manjše skupine ponujamo možnost najema 12, 19 ali 29 sedežnega avtobusa. Enako kot večji avtobusi nudijo vse potrebno za udobno vožnjo. Opremljeni so z nastavljivimi turističnimi sedeži, klimatsko napravo, hladilnikom za hladno pijačo, mikrofonom, USB vtičnice za polnjenje elektronskih naprav...

Vsi minibusi v našem podjetju dosegajo najstrožje ekološke normative EURO6.

Najem minibusa z voznikom za 20 oseb
Najem minibusa s šoferjem za 30 oseb

Najem kombija za prevoz oseb

Potrebujete prevoz za manjšo skupino ljudi. Se odpravljate na letališče, praznovanje ali na izlet? Najemite kombi z voznikom za brezskrbno pot.

Ponujamo vam prevoz z udobnim in modernim kombijem znamke Mercedes Benz in izkušenim voznikom, ki vas popelje do vašega želenega cilja varno in udobno. Poleg voznikovega sedeža je prostora za 8 potnikov.

Najem kombija za prevoz oseb

Cenik najema

Pošljite nam povpraševanje in izdelali vam bomo konkretno ponudbo za izvedbo prevoza po vaših željah. Zvestim strankam ponujamo različne ugodnosti pri koriščenju naših storitev.

Avtobus
do 59 potnikov: 1,70€ / km
do 55 potnikov: 1,60€ / km
do 50 potnikov: 1,50€ / km
Minibus
do 30 potnikov: 1,30€ / km
do 20 potnikov: 1,10€ / km
do 12 potnikov: 1,00€ / km
Kombi
do 8 potnikov: 0,80€ / km

Dodatne informacije

 • Dnevni najem (nad 5 ur): Minimalno 250 km
 • Pol-dnevna norma (pon do pet do 5 ur): Minimalno 125 km
 • Dostavni kilometri: 50% cene na kilometer
 • Tuja dnevnica: 44€ / 55
 • Parkirnine, cestnine in ostali stroški se plačajo dodatno

 

 

Osnova za določitev cene prevoza je cena avtobusnega prevoza na kilometer. Cene so podane v ceniku zgoraj in se razlikujejo glede na velikost avtobusa. Cena lahko odstopa od cenika glede na zasedenost, termin prevoza, trajanje prevoza in relacijo. Za krajše prevoze on ponedeljka do petka se obračuna minimalno 125 km (pol dnevni najem). Za prevoze v soboto ali nedeljo in izlete, ki trajajo dalj časa pa se obračuna najmanj 250 km oziroma realno opravljene kilometre, če se jih opravi več. Ceni se dodajo morebitni dodatni stroški kot so cestnine, parkirnine, tuje dnevnice voznika, dodatek za dodatnega voznika v primeru daljše odsotnosti in seveda davek. Davek se obračuna glede na prevoženo razdaljo v državi kjer se opravlja prevoz. V Sloveniji le ta znaša 9,5%, v tujini pa so stopnje različne in se gibljejo od 0% pa vse do 25%.

 

Našim zvestim strankam ponujamo popust na redne cene. Za izdelavo ponudbe vas prosimo, da nam pošljete povpraševanje v katerega navedete čim več podatkov. Kraj odhoda in cilj, število potnikov, datum in ura prevoza, posebne želje. V primeru netočnih in pomanjkljivih podatkov lahko končna cena prevoza odstopa od ponudbe.

Želite prejeti informativno ponudbo?

Oddajte povpraševanje

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.