Že šestič letos na Krk

Mi se ne damo!

Čeprav je veliko negotovosti zaradi povečanja okužb z virusom smo v soboto že šestič to sezono obiskali otok Krk. Prevozi in čiščenje vozil se opravljajo skladno s priporočili NIJZ. Vstop v republiko Hrvaško nam je že dobro poznan. Od včeraj pa je spremenjen tudi vstop v republiko Slovenijo ob povratku. Slovenija je namreč Hrvaško uvrstila na rumeni seznam. Povratek za vse slovenske in tuje državljane, ki imajo stalno ali začasno bivališče v Sloveniji poteka brez težav. Za dokazilo o kraju potovanja zadostuje že račun, ki ga dobite ob vstopu na avtobus. Vseeno pa priporočamo, da obdržite tudi račune od morebitnih nakupov, ki jih opravite v Njivicah ali Malinski.

Več informacij in prijave so možne na naši spletni strani, na email potovanja@mrgole.si ali po telefonu 051 633 922

Ne spreglejte tudi
Izvajanje linijskih prevozov od 26.1.2021

Izvajanje linijskih prevozov od 26.1.2021

Ponovno pričenjamo z izvajanjem redne linije po običajnem voznem redu.

Od 15.12 izvajamo linije po počitniškem režimu

Od 15.12 izvajamo linije po počitniškem režimu

Ponovno pričenjamo z izvajanjem redne linije.

Nazaj

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.